GYORS ÉPÍTKEZÉS

Kik vagyunk és mit csinálunk?

Társaságunk az építőiparban, elsősorban a lakásépítésben tevékenykedik több, mint  25 éve.

Több válságot és hullámvölgyet túléltünk, de azzal a munkaerő elvándorlással és képzetlenségi problémával, amiben a gazdaság több ágazata is szenved, mi is szembesültünk. 2014-15-re már olyan mértékű problémává vált, hogy megrendeléseink egy részét vissza kellett mondani.

Ezért kezdtünk olyan technológiával foglalkozni, ahol a hagyományos építőipari szakmáknak nem kell kiszolgáltatottá válnunk. Így jutottunk el a moduláris szerkezetből létrehozott lakásépítésig, amely precíz műhelymunkával, előre szerelve érkezik az építés helyszínére. A munkák nagy része, mérnöki vezetés és ellenőrzés alatt végzett
műhelytevékenység, amely független az időjárási viszontagságoktól. 

Tapasztalatunk, hogy az építtetőknek komoly probléma - és idegi kihívás- a befejező munkálatok elvégeztetése, a képzetlen szakemberek összehangolása és az abból adódó minőségi technikai problémák.

Az ilyen jellegű problémák kiküszöbölésére olyan rendszert fejlesztettünk, ahol az átadott épület teljesen felszerelt, azonnal lakható és a hatékony ellenőrzésnek köszönhetően, minőségi problémáktól mentes.  A világból összegyűjtöttünk olyan technológiákat, - melyek ugyan nálunk is léteznek, de képzés hiányában nem igazán terjedtek el - amelyek biztosítják a térségünknek megfelelő lakókörnyezetet és komfortot, valamint a költséghatékony üzemeltetést.

Kérje ajánlatunkat, építsük fel együtt új otthonát!

Dobrovics Ferenc

Ajánlatkérés

Adja meg adatait, kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Név *:
Telefon *:
E-mail:
Melyik ház keltette fel érdeklődését? *:Egyéb:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!